keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Rakas, sinusta on tullut pullukka...

... voiko joku oikeasti keksiä TV-ohjelmalle näin tyhmän nimen? Vastaus: kyllä voi. Subilla alkoi pari viikkoa takaperin kyseinen laihdutusohjelma, jossa "pullukan" valmentajana toimii tämä oma puoliso. Idea sinänsä kuulostaa ihan hyvältä, sillä laihdutusprojektissa on tärkeää saada tukea läheisiltä. Mutta toteutus on valitettavasti sangen ontuva.

Ohjelma noudattaa jaksosta toiseen suhteellisen samaa kaavaa (ainakin kahden ensimmäisen jakson perusteella). Ensin pidetään alkupalaveri, jossa kerrotaan rahapalkinnosta sekä näytetään photoshopattu kuva "pullukasta", jos "hän jatkaa nykyisillä elintavoillaan". Sen jälkeen alkaa arkinen aherrus, pienellä napinalla höystettynä. Kolmen viikon jälkeen personal trainer Jenni vierailee parien kotona ja haukkuu valmentajana toimivan puolison ja vetää treenin pullukalle ihan eri tasolla. Tämän jälkeen asiat alkavat suurin piirtein luistaa, paitsi että kahden viikon leirille lähtö aiheuttaa tunteiden kiristymistä ja ahdistusta. Kahden viikon leirillä "pullukka" treenaa yksin ja palaa sieltä viimeiseen tapaamiseen, missä paljastuvat pudotetut kilot ja voitettu rahasumma. Sen pituinen se ja ensi jaksossa sama toistuu uudelleen, tosin uusilla ihmisillä.

Minusta ohjelma ei tuntunut aidolta. Henkilöiden sanomiset eivät kuulosta heidän omiltaan ja ohjelmassa häiritsee myös hillitön mainostaminen. Kyllähän mainostamista ja tuotesijoittelua on vähän joka toisessa ohjelmassa, mutta tässä mainokset eivät "sulaudu" ohjelmaan, vaan pistävät häiritsevasti silmään.
Kyseinen ohjelma esitetään Subtv:llä keskiviikkoisin klo 21, uusinta seuraavana iltana.

Kuitenkin on toki hienoa, jos jotkut saavat painonsa putoamaan, mutta minua kyseinen ohjelma ei inspiroinut verrattuna esim. Livin Jutta ja puolen vuoden superdieetit -ohjelmaan.

Krista

Ei kommentteja: